MEGKÖZELÍTÉS:

Megközelítés Belvárosi búvóhely (V. kerületi apartman - Sarok káddal a Deák Ferenc Tér mellettNagyobb térképre váltás

búvóhely Árpád híd

Búvóhely Belváros

búvóhely XIII. kerület

Búvóhely V. kerület

 

Parkolás autóval:

Az utcában és a környező utcákban is fizetős!

Parkolási lehetőségek a közelben:

http://www.holparkoljak.hu/parkolo/Bazilika%20Gar%C3%A1zs

http://www.holparkoljak.hu/parkolo/Erzs%C3%A9bet%20Parkol%C3%B3

http://www.holparkoljak.hu/parkolo/Sas%20utca

Tömegközlekedés a közelben:

Buszok:

9-es busz (Deák Ferenc Tér)
16-os busz (Hild tér)
105-ös busz (Hild tér)

Villamosok:

47-es villamos (Deák Ferenc Tér)
47/B villamos (Deák Ferenc Tér)
49-es villamos (Deák Ferenc Tér)

Éjszakai járatok:

916-os busz (Hild tér)
990-es busz (Hild tér)

Metró:

M1 metró (Deák Ferenc tér)
M2 metró (Deák Ferenc tér)
M3 metró (Deák Ferenc tér)

V. kerületi apartman (Sarok kádas, Polgári lakás a belváros szívében (2 percre a Deák Téri metrótól, 2 percre a Duna parttól és a Lánc hídtól) Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.

 

További búvóhelyeket ITT találsz!

 

Kérünk mindenkit hogy a saját mobiljáról hívjon! Rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel! Továbbá vezetékes számról, munkahelyi telefonszámról szintén nem tudsz foglalni. A foglalás szóbeli szerződésnek minősül!

Ha még több részletre vagy kíváncsi (Foglalás menete, parkolás, szabályok) OLVASD EL A GYakran Ismételt Kérdések részt (Felső menü GY.I.K.)!

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljetek a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessétek át. Köszönjük!

Búvóhely a belvárosban | Búvóhely pároknak | Lakás órákra | Randikuckó | Búvóhely Budapest | Találkahely | Ha kell egy lakás | Találkahely pároknak | Lakás pároknak | Szoba órákra |

www.buvohely-budapest.com - www.szoba-orakra.com - www.buvohely.club.hu

More Website Templates @ Templates.com!

Akciók, újdonságok

Ha van kivel, de nincs hol?! Diszkrét búvólyet biztosítunk neked és párodnak Budapesten, pár órára, vagy egy egész éjszakára. Keress minket! Igazi kis randikuckók várnak rátok.:-)

Ne feledjétek: "Ha nyugalomra és diszkrécióra vágytok, búvóhelyeinkben igazi randikuckóra találtok!" - Búvóhely-Budapest.com

 
+36-30-676-2996
 
Búvóhely-Budapest.com a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájkolj most:
 

Búvóhely Kálvin Tér, Búvóhely Budapest, Búvóhely V.kerületben, Búvóhely a belvárosban, Búvóhely pároknak, Búvóhely kiadó pár órára, Budapest búvóhely, lakás, szoba, találkahely pár órára kiadó, bérlés, bérlet, Csendes búvóhely, Diszkrét hely pároknak, Diszkrét szoba pároknak, bérelheto Budapest, olcsó szállás, apartman, szex, sex, lakás órákra,lopott órák, kiadó lakás órákra, kiadó apartman órákra, diszkrét lakás, buvohely, búvóhely órákra, búvóhely kiadó, búvóhely budapesten, titkos búvóhely, titkos randevú, van kivel, de nincs hol, kiadó randevúra, búvóhelyek, titkos randevú, lakás_órákra, lakas_orakra, randikuckó, randikucko, buvohelybudapest, búvóhely_budapest, talalkahely, találkahely, randihely, kiado_buvohely, kiadó_búvóhely, buvohelybudapesten, búvóhely_budapesten,