MEGKÖZELÍTÉS:

Megközelítés IX.ker búvóhelyek (IX. kerületi apartmanok - IX. kerületi búvóhely - Közel a Lechner Ödön fasorhoz és a Mester utcához, a Haller utcához és a Lenhossék utcához)

- Toscana Kert Mediterrán apartman (egy légteres, amerikai konyhás, erkélyes apartman - Éld át az igazi mediterrán hangulatot! Foglalj most! Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a Toscana Kert Mediterrán apartman- ra.

- Haller utcai apartman (Zöld a belvárosban) - Egy légteres, amerikai konyhás apartman - erkély nincs. LCD tv, Digitális tv, tejesen felszelert konyha. Zuhanyzós fürdőszoba. Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a Haller apartman- ra.

Képek vegyesen, ízelítő gyanánt:

búvóhely corvin sétány

búvóhely corvin sétány

búvóhely corvin sétány

búvóhely corvin sétány

búvóhely corvin sétány

búvóhely corvin sétány

búvóhely corvin sétány

 

Parkolás autóval:

- Haller utcában az épület mellett ingyenes, maga a Haller utca fizetős!

- Toscana Kert (Lenhossék utcában) és a környező utcákban is fizetős!

Haller utca megközelítése: Nagyvárad tér felől villamossal, Mester utca felől sétálva. Duna parttól a Soroksárin befordulva a Haller utcában a Shell benzinkútig kell menni (kocsival, villamossal egyaránt megközelíthető így).

Toscana kert megközelítése: Nagyvárad tér felől villamossal, Mester utcáig, onnan sétálva fél perc. Duna parttól a Soroksárin befordulva a Haller utca - Mester sarokig kell menni, onnan sétálva fél perc. Körút felől: villamossal (a Haller kereszteződés előtt kell leszállni), onnan fél perc sétálva.

M3 metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M3_.pdf

4-6-os villamos menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pdf

4-es metró menetrend: http://www.bkk.hu/menetrendek/#M4

2-es metró menetrend: http://bkv.hu/metro/M2vissza.pdf

4-6-os villamos menetrend: http://bkv.hu/villamos/4.pd

- Toscana Kert Mediterrán apartman (egy légteres, amerikai konyhás, erkélyes apartman - Éld át az igazi mediterrán hangulatot! Foglalj most! Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz aToscana Kert Mediterrán apartman- ra.

- Haller utcai apartman (Zöld a belvárosban) - Egy légteres, amerikai konyhás apartman - erkély nincs. LCD tv, Digitális tv, tejesen felszelert konyha. Zuhanyzós fürdőszoba. Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a Haller apartman- ra.

További búvóhelyeket ITT találsz!

 

Kérünk mindenkit hogy a saját mobiljáról hívjon! Rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel! Továbbá vezetékes számról, munkahelyi telefonszámról szintén nem tudsz foglalni. A foglalás szóbeli szerződésnek minősül!

Ha még több részletre vagy kíváncsi (Foglalás menete, parkolás, szabályok) OLVASD EL A GYakran Ismételt Kérdések részt (Felső menü GY.I.K.)!

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljetek a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessétek át. Köszönjük!

Búvóhely a belvárosban | Búvóhely pároknak | Lakás órákra | Randikuckó | Búvóhely Budapest | Találkahely | Ha kell egy lakás | Találkahely pároknak | Lakás pároknak | Szoba órákra |

www.buvohely-budapest.com - www.szoba-orakra.com - www.buvohely.club.hu

More Website Templates @ Templates.com!

Akciók, újdonságok

Ha van kivel, de nincs hol?! Diszkrét búvólyet biztosítunk neked és párodnak Budapesten, pár órára, vagy egy egész éjszakára. Keress minket! Igazi kis randikuckók várnak rátok.:-)

Ne feledjétek: "Ha nyugalomra és diszkrécióra vágytok, búvóhelyeinkben igazi randikuckóra találtok!" - Búvóhely-Budapest.com

 
+36-30-676-2996
 
Búvóhely-Budapest.com a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájkolj most:
 

Búvóhely Kálvin Tér, Búvóhely Budapest, Búvóhely V.kerületben, Búvóhely a belvárosban, Búvóhely pároknak, Búvóhely kiadó pár órára, Budapest búvóhely, lakás, szoba, találkahely pár órára kiadó, bérlés, bérlet, Csendes búvóhely, Diszkrét hely pároknak, Diszkrét szoba pároknak, bérelheto Budapest, olcsó szállás, apartman, szex, sex, lakás órákra,lopott órák, kiadó lakás órákra, kiadó apartman órákra, diszkrét lakás, buvohely, búvóhely órákra, búvóhely kiadó, búvóhely budapesten, titkos búvóhely, titkos randevú, van kivel, de nincs hol, kiadó randevúra, búvóhelyek, titkos randevú, lakás_órákra, lakas_orakra, randikuckó, randikucko, buvohelybudapest, búvóhely_budapest, talalkahely, találkahely, randihely, kiado_buvohely, kiadó_búvóhely, buvohelybudapesten, búvóhely_budapesten,